lauantai 9. elokuuta 2014

Tutustuminen Espooseen

Eilen Jonttu toi pojat Espooseen, kun tulivat mua hakemaan lentokentältä. Kyllä Jago on kasvanut aikalailla ja hampaita käyttää paljon enemmän kuin viime viikolla. :) Ikää tulee. Nythän sitä on jo 9 viikkoa ja päivä.  Painoa on 7,2 kiloa.


Tänään käytiin tutustumassa kauppakeskus Selloon. Lähijunalla mentiin yksi pysäkinväli suuntaansa. Laiturilla Jago vaan katseli ympäriinsä ja ohi menneet junat ei kiinnostaneet yhtään. Laiturilla ainoa mikä näytti saavan kunnon reaktiota aikaan oli minä kuvailemassa. :D Jago on kuten Troilus pentuna ja aina pitäis päästä kiinni kameraan. Pennut on pentuja! <3
Itse junamatka meni ihan hyvin. Jagohan ei vielä saa itse kävellä vaunuun eikä sieltä pois. Istui siis Jontun sylissä kokomatkan. Juna ei niinkään kiinnostanut vaan kiire oli taas päästä puuhaamaan ja se sylissä istuminen on aika tylsää. Onneks mentiin vaan yksi pysäkinväli niin ei kanssamatkustajat joutuneet pitkään kuunnella vinkuvaa pentua. :D

Sellossa hieman jänskätti tietysti. Yritin kävelyttää Jagoa erilaisilla alustoilla, jotta saisi tuntumaan muun muassa ritilöihin ja kaupan kuramattoihin yms. Ritilät oli vähän jänskiä, mutta muuten liikkuminen oli ihan ok. Ihmisiä tuli aika paljon tervehtimään ja sainkin kokoajan olla sanomassa, että tämä pikkuinen on hieman varautunut alkuun. Hyvin ihmiset piti väliä ja antoivat Jagon tulla rauhassa haistelemaan. Hyvin siis sujui. Aina välillä kurkittiin mun jalkojen takaa, mutta nopeasti sitten rohkaistui haistelemaan vieraita ihmisiä. Miehet on hieman kammotuksia välillä ja onneksi niitä kävikin monta moikkaamassa niin Jago sai paljon tutustua. Ja tosiaan meni hyvin! Samoin pyörät vähän pelotti, mutta niihinkin pikkuhiljaa tottui.

Sellossa odotettiin, kun Jonttu kävi Prismassa. Kävelin Jago sylissä ympäri Selloa ja katseltiin menoa. Käytiin kerran liukuportaatkin ajelemassa. Kotiinpäin mentäessä Jago sai kävellä muun muassa tunnelissa, jossa meni vauhdikkaita ihmisiä. Ei sekään haitannut yhtään. Junamatka kotiin meni samalla lailla kuin tulomatkakin. Hieno ja reipas poika! Turha kai sanoa, että uni on maistunut illalla.


Täällä äiskällä on mennyt tosi hyvin. Jago on nukkunut yhtä hyvin kuin kotonakin eikä yöllä pyörinyt yhtään. Olen käyttänyt hieman useammin ulkona, koska ei ole kiva, jos kylässä pissailee ympäriinsä. :) Ja täällähän se on helppoa, kun äiskä asuu rivarissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti