sunnuntai 3. elokuuta 2014

Vierailijoita

Meillä on ehtinyt käydä jo mukavasti vieraita Jagon ensimmäisellä viikolla kotona. Pari ensimmäistä päivää rauhotettiin perheelle, mutta sen jälkeen on käynyt kaiken ikäisiä ja ikäisiä kivoja tyyppejä tutustumassa pikkuiseen ja tietysti myös tervehtiin Troilusta! :)

Ensimmäisenä Jago ja Troilus vastaanotti pari kaveriani äitinsä kanssa. Kummatkin pojat käyttäytyi oikein hyvin ja Jago oli avoin ja utelias. Jagohan on hieman varautunut uusia ihmisiä kohtaan ja poitsun pitääkin saada tutustua omaan tahtiinsa. Kokoajan kuitenkin Jago on reipastunut ja ei varmasti tulevaisuudessakaan mitään ongelmia tule ihmisten suhteen, kunhan saa nyt vaan hyviä kokemuksia paljon. Alla olevat kaksi kuvaa on ottanut Mervi. :)Eilen kävi siskoni miehensä kanssa ja Jago otti kummatkin avosylin vastaan. Vaikutti varmaan, että kummatkin tuli meille kotiin Troiluksen ja Jontun perässä. Jago sai tutustua turvapaikassa uusiin ihmisiin. :) Jago heti alusta lähtien oli innokas ja hyppi syliin ja puri käsiä ja jalkoja. Tosi hyvä juttu, kun näiden ihmisten kanssa Jago tulee viettämään paljon aikaa.

Tätini sekä 10-vuotias serkunpoika on myös käynyt katsomassa koiria. Hyvin totteli lapsi, sekä koira. :D Eli oikeastaan kaikki on tutustumisvaiheessa mennyt hyvin. Mun täytyy vaan muistaa, että pidän huolen siitä, että Jago saa tarpeeksi aikaa ja ettei kukaan mene heti suotta palluttamaan. Hiljaa hyvä tulee tässäkin asiassa!Troilus on ottanut tosi hyvin isoveikan roolinsa. Tietysti Jago ärsyttää välillä ja Troi asiasta ilmoittaa, mutta mitään isompaa ei ole tapahtunut. Yhdessä pojat riehuu ja lepäilee eli kaikki hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti