lauantai 2. elokuuta 2014

Pentupiirissä pitkästä aikaa!

Nyt on Jagon vuoro päästä nauttimaan Eläinystäväsi lääkärin pentupiiristä. Troilushan vieraili usein samaisessa pentupiirissä alkuvuonna 2011. Pentupiiri on alle neljän kuukauden ikäisille. Samalla voi sitten ottaa 12-viikkos ja 4kk-rokotteet kätevästi. Jagohan on tänään 8 viikkoa ja yhden päivän ja painaa 5,6 kiloa. Troilus painoi samanikäisenä 4 kiloa.

Pentupiiriin saavuttaessa Jago oli ensin hieman varautunut, mutta ei mennyt kuin muutama minuutti ja leikkikaveri löytyi tietysti siitä vauhdikkaimmasta kaverista. Täytyy katsoa, jos seuraavalla kerralla mentäisiin jo isoihin pentuihin. Ensi viikolla ei päästä, kun olen Lontoossa. Siitä seuraavana lauantaina Jago onkin "jo" 10 viikkoa.

Tosiaan mitään ongelmia ei pentupiirissä tullut, kuten ei Troiluksellakaan aikoinaan. Samanlaisia vipeltäjiä. <3 Se mikä toimi paremmin Jagon kanssa oli kontakti. Kutsuttaessa Jago tuli aika nopeaa luokse (nimi siis jo opittu hyvin!), kun taas Troilus ei vielä 4-kuukauden ikäisenäkään pentupiirissä korviaan lotkauttanut kutsuille. :)Riekkumisen jälkeen ajattelin, että saan otettua kivan kuvan pöydällä rauhallisesti seisovasta Jagosta. Juu, en saanut! Virtaa riittää ja riittää! :D


Kotimatka meni kyllä rauhallisissa tunnelmissa. Jago on joutunut istumaan mun sylissä, koska häkin vetoketju on rikki. Ihan hyvin on mennyt, mutta kauhee huuto ja taistelu on aina alkuun. Eilen käytiin ajelemassa, kun haettiin paketti matkahuollosta ja käytiin kaupassa. Matkahuoltoon mentäessä Jago riehui koko menomatkan. Tulomatkalla sitten simahti. Tais kuluttaa riekkuminen ja kiekuminen aikalailla. Nyt tänään, kun tultiin pentupiiristä, laitoin Jagon häkkiin ja menin istumaan häkin viereen. Unihan sitä tulikin lähes heti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti