maanantai 25. elokuuta 2014

Ostoksilla ja tokoilua Troiluksen kanssa!

Tänään käytiin Jagon kanssa Koivistonkylän Prisman yhteydessä olevassa Mustissa ja Mirrissä ostamassa uusi panta ja valjaat. Viime kerralla Prisman parkkiksella pyöriessä Jago oli hieman pelokkaasti pyöri mun takana ja halusi autolle. Tänään ei sitten ollut sellaisesta tietoakaan vaikka ihmisiä ja autoja meni ihan kiitettävästi ympärillä. Tosi hienosti Jago käveli kauppaan sisälle eikä liukuovetkaan häirinneet! :)

Kaupassa sitten kokeiltiin erilaisia pantoja ja oli kyllä aika hankalaa. Ne on kohtuu kalliita ja kun tietää, että ne kestää vain sen pari kuukautta ja sitten täytyy taas ostaa uudet. Nyt ostettiin 45 senttinen panta ja se taitaa kyllä jonkin aikaa sopia. Kaupassa Jago oli tosi kiinnostunut kaikesta ja käveltiinkin ympäri puotia sillä välin, kun Jonttu maksoi.

Pois lähdettäessä katseltiin vielä hetki Prisman käytävällä maailmanmenoa ja Jago oli kyllä niin rohkea ja reipas. Olin tosi ylpeä pikkuisesta! <3

Autolla Jago sai heti hienon, tuliterän pannan kaulaansa ja lähdettiin testailemaan. Käveltiin läheiselle huonosti hoidetulle nurtsialueella. Pissiä ei tullut, mutta oli kiva esitellä uutta pantaa. :D Onneks Jagolla oli kasvattajalla pentupanta kokoajan niin ei tarvinnut sen käyttöä enää opetella. Hihnakaan ei ollut meidän pikkuiselle kauhistus, joten tässä suhteessa meni paremmin kuin Troiluksella aikoinaan. :)



Tänään illalla käytiin pitkästä aikaa tokoilemassa Pirkkahallin parkkiksella Troiluksen kanssa. Otin pidempää seuruuta, liikkeestä maahanmenoa ja pari luoksetuloa. Kaikki meni niiiiiin hienosti! Siis Troilus oli ihan mahtava. Seuraaminen oli tosi hyvää käännöksineen ja betonipossujen kiertelyineen. Liikkeestä maahanmeno oli hitaahko, mutta Troi ei lähtenyt yhtään seuraan mua, joten edistystä! Luoksetulo oli yhtä hyvä kuin aina. Oon niin tyytyväinen meidän isoon poitsuun! Nyt voi taas hyvillä mielin alkaaa tokoilla vähän enemmän. Varmaan se motivaatiokin sieltä palautuu jossain vaiheessa. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti