torstai 21. elokuuta 2014

Troiluksen silmätulehdus nro 6 ja kuulumisia

Ei mennyt kuin hetki ja Troiluksen silmätulehdus uusi. Se on nyt sitten numero kuusi. :( Sanoinkin miehelle, että ei haittaa jos uusi tulehdus tulee ennen syyskuun vaihdetta. Saadaan meinaan vielä tälle vakuutuskaudelle, joten on suht. edullista. :D

Lääkäri epäili, että silmätulehdukset voi olla allergiaa, kun pujo kukkii. Troiluksellahan oli viime vuonna myös elokuussa silmätulehdus. No, eipä allergiaa saa selville kuin testaamalla. Mitään muita allergiaoireita ei ole koskaan ollut. Nyt sitten ostetaan tulevaisuudessa käsikauppatavarana saatavia silmätippoja joiden pitäisi lievittää mahdollisia allergiaoireita. Tämä tulehdus toki hoidetaan lääketipoilla kuntoon.

Jagolla menee hyvin! Ollaan reenailtu kosketuskeppiä, luopumista ja istumista. Jagohan istuu aina ennen kuin portti avataan, annetaan ruokaa jne. ja sitä vahvistetaan kokoajan. Kosketuskeppi on hyvin hoksattu ja Jago hakeutuu kepille vaikka vaihdan sen paikkaa.

Yksinolo sujuu mallikkaasti. Jago on ollut nyt yksin (siis Troiluksen kanssa) kaksi kertaa noin neljä tuntia ja tarpeita ei ole tehty häkkiin. Tänään silmälääkärin aikana Jago oli yksin ja mies jäi hetkeksi kuuntelemaan oven taakse. Jago huusi niin kauan kuin kuuli alaoven käyvän. Kuulosta siis oikein hyvältä!

Imuria ei pelkää ollenkaan. Jonttu imuroi just mun tätä kirjoittaessa ja Jago ei ollut moksiskaan vaan käveli huutavan imurin vierestä. :) Muutenkin rohkeutta on tullut paljon paljon lisää. Yöt meillä nukutaan noin klo 23-05. Sitten on aamupala ja käydään ulkona. Jos sopii aikatauluihin niin ulkoilun jälkeen nukutaan vielä noin klo 9 asti. Öisin ei ole tullut viikkoon mitään tarpeita sisälle. Pissarallia toki on iltaisin ja muutenkin sellaiset 2-3 pissiä tulee vähintään sisään, mutta se on omistajien vika se. :) Ainiin, meillä on nyt pissa-alustat hetkellisesti loppu, joten Jago hoksasi että vesikipon allahan on alusta! Poitsu pissii nyt sille. No, alusta kuin alusta. Ei se niin tarkkaa ole! :D

Jago kasvaa ja kasvaa ja kasvaa.. ruokaa annetaan enemmän, kun ei kovin vähä enää riitä. :D Ääntä riittää edelleen enemmän kuin tarpeeksi ja sitä käytetään turhautuessa, vaatiessa, leikkiessä ja kun uni tulee. Huoh! Täytyy vaan jaksaa ignoorata kaikki vaatiminen ja muistaa, että tämäkin on vain vaihe.
Samoin myös pureminen on vain vaihe. :P No, huomenna Jagolle tulee jo 11 viikkoa täyteen ja varasin jo rokotusajan 30.8. lauantaille. 

Äsken muuten Jago kaatoi tyhjän, 15 litraa vetävän ruokaämpärin ja ei ollut moksiskaan. Ei paennut vaan katsoi vieressä, kun kaatui ja meni haistelemaan ämpäriä! Tosi hyvältä vaikuttaa! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti