keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Shoppailua pennulle ja muutamia vauvakuvia

Jago on jo päässyt rekisteriin maanantaina! Aika nopsaa toimintaa Kennelliitolta. Nyt siis meidän poika on ihan virallisesti Akhilleus Javert. <3 Eilen myös otin poitsulle Ifistä vakuutuksen. On noi vakuutukset kyllä kalliita, varsinkin kun maksaa kahdesta työkoirarodusta.

Eilen oli saapunut Ärrälle Peten Koiratarvikkeesta tilaamani tavarat. Nopeaa toimintaa taas kerran! Pojille tuli uusi yhteinen makuualusta, Pentu Nutrolinia, Piss off -pesuainetta, pentunameja ja pari hihnaa. Näillä pärjätään alkuun. Jago saa käyttöönsä Troiluksen pannan ja valjaat niin pitkäksi aikaa, kun ne mahtuu. On toi pentushoppailu kivaa, mutta oon kyllä oikein tyytyväinen, että lähes kaikki meillä jo valmiina oli.

Kuvat on sunnuntaina kasvattajalla otettuja, eli Jagolla on niissä ikää se kuusi viikkoa ja kaksi päivää. On se vaan niin luttana poika! <3


Nyt on alkanut operaatio "Tervetuloa kotiin Jago!" eli tsekataan turvallisuus ja raivataan hieman tavaroita. Oikeastaan ainoat piilotettavat johdot on telkkarin takana ja tietsikan. Telkkarin taa tukitaan reitti blokkaamalla se arkkupöydällä. Meillä on siis sohvapöytä pitkään nätisti partsin oven edessä. :) Tietsikanjohdot blokataan Jagon omalla häkillä, kun ollaan poissa kotoa. Printteri täytyy kantaa makkariin ja ottaa se tietsikkapöydälle aina silloin kun sitä tarvitsee. Eipä se onneks oo iso vaiva. Onneksi mitään pennun niskaan tippuvaa ei ole, koska kirjahyllyssä on ovet ja pöydille ei jätetä mitään. Troiluksen kanssa aina huomasi jälkikäteen, että tuokin olisi pitänyt tajuta laittaa pois, samoin tuo ja tuo. :D Toivottavasti nyt ollaan askel edellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti