sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Troilus ja Ässä puistossa

Vanhat kaverukset Troilus ja Ässä pääsivät pitkästä aikaa yhdessä kirmaamaan koirapuistoon. Onneksi siellä ei ollut ketään, kun mentiin. Jago jätettiin tällä kertaa kotiin, koska Ässä ei oikein pidä pentujen seurasta. Jonttu ja Jago otti kotona hieman reeniä sillä välin, kun me puistoiltiin.

Oli kyllä kiva nähdä taas Ässän kahden kaveruksen riemua. Valitettavasti vaan jonkin ajan kuluttua puistoon tuli pari nuorta urosta, joten lähdettiin lyhyelle lenkille. Ässä ja muut pojat ei tule oikein toimeen keskenään. Pieni koira, suuri ego. :PUlkoilun jälkeen Ässä sai autoon Jagon vanhan (eli siis pari kuukautta vanhan) häkin. Jago on kasvanut siitä yli. Nyt siis pojat saa vallata meidän auton takapenkin kaksin. Meillä on sellainen kiva levy siellä, joten pojilla on hyvin tilaa, kun on myös penkkien väliin jäävä tila käytössä. Käydään ostamassa verkko etuosan ja takaosan väliin. Minimoidaan riski, että Jago tulee syliin. :) Pojat on kyllä turvavöissä, mutta kuitenkin.

Käytiin illalla ekaa kertaa testaamassa kuinka Jago käyttäytyy autossa ilman häkkiä. Hyvin meni. Istui tai makoili lähes kokoajan. Varmaan Troiluksenkin olemus rauhoittaa. Hän kun ei pahemmin autossa hötkyile vaan vetää sikeitä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti