tiistai 11. marraskuuta 2014

Troiluksen agilitykisat

Troilus osallistui pitkästä aikaa agilitykisoihin. Tällä kertaa ne oli TAMSKin tallilla ja tarjolla oli sekä perus- että hyppyrata. Troilus ja Jenna osallistuivat kumpaankin.

Peruarata meni tosi tosi hyvin. Rata oli aika vaativa nopealle koiralle. Ohjaajan ei ollut helppo pysyä mukana. :) Pari kieltoa tuli, riman pudotus ja yhden kontaktin ylihyppy. Jonkin verran Troilus alussa varasti, mutta rata lähti hienosti liikkeelle. Kepit meni kuin vanhalta tekijältä. Se oli hienoa katsoa! Sitten tulikin vaikeudet. Pienen ohjausvirheen vuoksi Troilus pudotti yhden riman. Seuraava ongelmakohta oli rengas. Troilus ei suostunut hyppäämään sitä vaan meni alta. Renkaan ja puomin väli oli tosi pitkä ja siinä Jenna ei enää pysynyt mukana Troilus juoksikin maaliin ominpäin. :)

Rata meni kyllä tosi tosi hyvin vaikka pieniä ongelmia oli. Jennan mukaan Troilus hakeutuu esteille itse tosi hyvin. Nyt pitää reenata rengasta ja kontakteja lisää.

Hyppyrata oli noin tunnin päästä ja Troilus oli huonolla tavalla ihan liekeissä. Varasti lähdössä ihan kunnolla, rimoja tippui ja kepitkin oli väärinpäin. Meni siis ihan penkin alle. Päätettiinkin nyt, että Troilus osallistuu kisoissa vaan yhteen lähtöön. Se ei pääse tarpeeksi nopeasti tarpeeksi alas tuollaisessa stressaavassa häiriötilanteessa ja siksi sitten varastaa lähdössä ja häseltää mitä sattuu. Nyt kun olen katsonut vanhoja kisavideoita niin ensimmäinen lähtö on aina mennyt paremmin kuin toinen. Miksi siis suotta maksaa, kun ei siitä mitään tule. Nuo kisalähdötkin on nykyään aika kalliita.

Toivottavasti Jenna ja Troilus saa nyt muutamat ongelmakohdat kuntoon niin voisi niitä nollia tulla joskus. Nyt ollaan menty hieman hyllyvoittoisesti. :) Tosin, eihän Troilus ole vielä reenannut vuottakaan. Olikohan se tän vuoden tammikuu, kun Jenna ja Troilus pääsi testaamaan ensimmäistä kertaa yhteistyötä. :)

Aikatauluongelmiakin meillä tällä hetkellä on. Hallille ei oikein saa aikoja silloin kun meille sopisi, joten reeniväli jää välillä turhan pitkäksi. Tosin Troilus näyttää siltikin kokoajan kehittyvän. Ei tässä siis kannata kirvestä kaivoon heittää. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti