sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Sisarustapaaminen Vihdissä

Eilen lähdettiin porukalla kohti Espoota, jossa vietettiin päivä äitini hellässä huomassa. Pojat oli elementissään, Jagokin pissi vain neljä kertaa sisälle joista kaksi olkkarin matolle. :D Minä sain hieman levätä, kun äiskäni viihdytti poikia. Tässä on nyt pari viikkoa ollut flunssa päällä.

Sunnuntaina lähdettiin ajelemaan Jagon kanssa Vihtiin. Sisaruksista 12 / 15 oli paikalla sekä myös isä ja täti. Beussienergiaa siis riitti. Alkuun noin tunnin sisarukset sai riehua ulkona ja sen jälkeen mentiin sisälle halliin, jossa kaikki reenaili pari kierrosta.

Sain taas kuvailla sydämeni kyllyydestä. Oli muuten hyvin hankala tunnistaa sitä omaa poikaa, kun pannattomia samannäköisiä beussikakaroita painoi enemmänkin. Hännäntupsu sekä valkoinen väri korvien alla oli parhaat tunnistimet. Alla olevista kuvista lähes kaikki pitäisi olla Jagosta. Jos joku sisarus onkin kuvassa Jagon sijaan niin ei voi mitään. :D

Kuvassa oleva häntätupsu on niin ihana! Luultavasti se katoaa, kun ikää tulee. :(

Pitkän leikkisession jälkeen kaikki pennut menivät autoihin hieman rauhoittumaan. Oli muuten tosi hyvä luoksetulo Jagolla leikeistä huolimatta. Onneks oli taskuun jäänyt jotain nameja niin pystyin kokoajan palkkaamaan. :)

Sisällä kaikki reenaili seuraamista ja peruasentoa. Niitä ei olla ihan hirveästi Jagon kanssa otettu, joten ongelmia tietysti oli. Mun pitää muistaa palkata siinä seuraamisen aikana myös, ei vain sivulle tulosta. Myös perusasentoa pitää alkaa saada suoremmaksi ja vaatia enemmän siinä. Reenit meni kyllä ihan hyvin. Jago oli jonkin verran kiinnostunut muista ihmisistä, mutta pystyi hyvin keskittymään ja oli hyvin mukana vaikka Jonttu joutui kolme kertaa herättelemään, että sai penskan edes autosta pois. :)


Kotimatka menikin sitten hyvin rauhallisissa merkeissä. Seuraava pentutapaaminen on varmaan tuossa helmi-maaliskuussa. Pennelit on silloin noin 7-8 kuukautta. Mitähän siitä oikein tulee? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti