torstai 23. lokakuuta 2014

Kuvapostaus

Huomenna Jagolle tulee ikää jo 20 viikkoa ja meidän ilona poika on sitten ollut jo 13 viikkoa. Mihin tää aika oikein sujahtaa? Pari kuukautta ja on jo joulu. :) Jago sen kuin kasvaa. Nyt huomasin tänään, että on jo ohittanut Troiluksen korkeudessa. Painokin oli viime perjantaina 19,9kg eli huomenna varmasti jo lähemmäs 21 kiloa.

Eilen muuten lähti oikea yläkulmuri! Troihan oli 5 kuukautta, kun lähti eka kulmuri ja 5,5 kuukautta kun lähti toinen. Jago siis tässäkin kiilaa edelle. :D Saisi nyt vaan nopeasti tippua se toinen kulmurikin. Tuntuu olevan pennelillä välillä vähän tukalaa. :(

Nyt tässä viime päivinä pojat on alkaneet leikkiä vetoleikkejä keskenään. Roilopoika on antanut ihan kivasti Jagonkin välillä viedä. Tarttee vaan kokoajan olla hollilla, jos leikki yltyy liian rajuksi. Jagon legot ei sitä taitais kestää.

Tänään keksittiin salainen ase kynsienleikkuuseen; omena! Jago söi omenaa mun kädestä ja Jonttu sai ihmeen kivuttomasti napsittua kynnet. Normaalistihan se on sellaista huutopainia ettei mitään rajaa. :) Toivottavasti omena toimii seuraavillakin kerroilla.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti