maanantai 29. syyskuuta 2014

Tehosterokotus

Niin aika on vaan vierähtänyt ja Jago sai tänään tehosterokotuksensa! Parin viikon päästä päästään turisteilemaan Troiluksen agilitykisoihin. :)

Jagolla ja Troiluksella oli rokotusaika jo viime viikolla, mutta pienten logististen ongelmien vuoksi vain Troilus kävi ottamassa rokotteen. Sai siis myös nelosen ja rabieksen. Seuraavan kerran ne onkin kolmen vuoden päästä eli, kun ikää tulee jo kunnioitettavat seitsemän vuotta Roilopojalle. :)

Huomasin, että tohon parin sadan metrin päähän Partolaan on auennut Animagi-ketjun piste ja siellä on lääkäri, jolla Troilus on käynyt monia kertoja pari muutama vuosi sitten. Ajateltiin mennä sinne hakeen rokotus, kun lääkäri on hyvä ja päästään kävellen. :)

Terveystarkastuksen perusteella Jago on terve poika hyvällä ja kiiltävällä turkilla varustettuna. :) Rokotuksen antoa ei taaskaan huomannut. Silmien ja hampaiden katsominen oli aika hankalaa ja ne mentiinkin sitten namien voimalla. Jago laittaa kyllä vastaan ihan kunnolla. Troilus yleensä lamaantuu hoitotoimenpiteissä.. Jago on veistetty eri puusta. :D

Nyt kun ikää on 16 viikkoa, on painoakin ehtinyt jo kertyä 16,2 kiloa. Hyvin meillä ainakin kasvetaan. Jago alkaa olla jo Troiluksen kokoinen. Ehkä pari senttiä matalampi on ja tietysti hieman lyhyempi runko vielä. Parin viikon päästä Jago menee ainakin painossa ohi, luulisin. :)

Lääkärin odotushuoneessa oli menoa ja meininkiä kokoajan. Jago vinkui ja pyöri ympyrää, kun ei päässyt toisen koiran luo. Jonttu käytti välillä poitsua ulkona rauhoittumassa. Sitten leikittiinkin hihnalla ja yritettiin kaikin tavoin päästä sohvalle. On se lutunen! :D Onneksi Jagolla ei ole sitä kauheeta vetämistä, ainakaan vielä, mikä Troiluksella oli ihan pikkupennusta lähtien. Kokoajan sudittiin ja rinta maata viistäen yritettiin (ja yritetään) päästä toisten luo. Se on harvinaisen raskasta. Toivottavasti meidän tuleva "pikkukoira" pysyy suht. järkevänä.
Saatiin lääkäristä mukaan parin kilon näytepussi HILL'Sin isojen pentujen nappuloita. Kyllä ne pojille reeninamuina kotona menee. Oon ollut tosi tyytyväinen Happy Dogin maxi babyyn. Jagon masu on pysynyt hyvänä. Seuraava säkki tuleekin sitten jo olemaan saman firman maxi junior nappulaa. Jago saa ruuan yhteydessä edelleen Nutrolinin pentuöljyä. Sen ansiota lienee kiiltävä turkki. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti